Armadilla luxe Pods

Ze staan bekend om de iconische ontwerpen van luxe Pods, zowel van binnen als van buiten. Naast de Pods ontwerpen ze ook andere unieke accommodaties zoals, de Wave en de Kurv.

 

Alle producten zijn geïnspireerd op natuurlijke organische vormen. Ze worden gebouwd met de nieuwste fabricagetechnologie, duurzame en hoogwaardige materialen. Naast dat de iconische accommodaties een wauw-effect hebben, moeten ze ook functioneel zijn. Zo wordt er rekening gehouden met de behoeften van de klanten, het comfort en plezier van de eindgebruiker. Dat maakt een overnachting in één van deze accommodaties erg speciaal.

Ankolux Aqua Woodstain

Voor de afwerking van deze luxe Pods is gebruik gemaakt  van de Ankolux Woodstain TP van Anker Stuy Verven. De Ankolux Aqua Woodstain TP is een waterverdunbare transparant impregnerende, niet filmvormende houtbeits op basis van alkydemulsie. Deze matte beits heeft een zeer goede penetratie in het hout, is waterdampdoorlatend en bevat UV stabilisatoren. Het product kenmerkt zich door een snelle droging en is beschikbaar in diverse transparante kleuren.

Highlights Ankolux Aqua Woodstain:

  • Zeer goede penetratie in hout
  • Zeer goede aanhechting
  • Waterdampdoorlatend
  • Bevat UV stabilisatoren
  • Goede buitenduurzaamheid